EntellektuelForum Forum Ana Sayfa EntellektuelForum

 
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

YENİ DÜNYA DÜZENİ VE FRANSA

 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> FİKİR YAZILARI
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Alemdar
Site Admin


Kayıt: 14 Oca 2008
Mesajlar: 3538
Konum: Avustralya

MesajTarih: Çrş Nis 19, 2017 9:33 pm    Mesaj konusu: YENİ DÜNYA DÜZENİ VE FRANSA Alıntıyla Cevap Gönder

YENİ DÜNYA DÜZENİ VE FRANSA
Burhan Halit KOŞAN
19 Nisan 2017

Aşk Kırmızı Sülfür, Âlem Dükkân Değil Mi?

Atamız, Pirimiz, Hoca Ahmet YESEVİ böyle buyruk eyledi. Bu buyrukla diz vurduk toprağa amenna dedik… Amenna!

Aşkın meltemi, sevda mürekkebi, Ferhat’ın sevdası yol levhamız, pamuk içinde köz ateşi gönderen YESEVİ ata rehberimiz ola.

Paris’e yapacağımız bu yolculukta yazının bilgiye, bilginin hikmete, hikmetin irfana, irfanın idrake erişmesi için önce bir HU çekelim ve başlayalım yürüyüşümüze.

Türk vakarımız ile Avenue des Champs-Élysées-şanzelize bulvarını arşınlarken, Toulouse-Tulus sokaklarını seyyah kimliğimizle adımlayacağız ve cesaretle yürüyeceğiz Marsilya karanlığına.

Sömürge kültürünün mimarlarından olan Fransa’nın, emperyalist hemcinslerinden geri kalmadığını ispatlayan kısa bir filmografisini beraberce izleyelim.

Afrika Kıtasında; Fas, Tunus, Cezayir ve Sudan başta olmak üzere 21 ülke, Güney ve Kuzey Amerika’da 16 bölge, Uzak Doğu ikliminden; Kamboçya, Vietnam ve Laos ile birlikte 6 ülke, Ortadoğu coğrafyasından Suriye, Lübnan ve Deniz aşırı iller ile Deniz Aşırı topraklar tabiriyle ifade edilen 25 adayla birlikte totalde 68 coğrafya parçasına hükmeden ve egemenliği altına alarak sömürgeleştiren bir devleti yok saymak, küçümsemek, ciddiye almamak akıl işi değil ahmaklığın daniskasıdır.

Aziz Türk milletini, kirli bilgiyle boğmak isteyenler gibi Paris komünü, Jakobenler, Montayan partisi ve Föyyanlar üzerinden tali yollara sapmaycaız. Aynı şekilde Şeytan Adasına hapsedilen Dreyfus ile Emile ZOLA konusuna girmeyeceğiz. ‘’işlemediğim bir cinayeti itiraf edemem’‘ haykırışıyla tarihe kazınan mazlum Jan KALAS için adalet savaşı açan VOLTAİRE ‘in hukuki mücadelesine abanarak, yönünü kaybeden şaşkınlar durumuna da düşmeyeceğiz.



Fransız tarihinin iç mücadelesi sonucunda katledilen DANTON başta olmak üzere Şair ŞEYNE, yeni kimyanın kurucu babalarından kimyager LAVOISIER (LAVUAZYE),SESİL RENO, tüm ailesi katledilen DEPREMİNİL, 72 yaşında ki ihtiyar MALERB veya TURE gibi binlerce insanını katledenlerden merhamet bekleyip kibarlık gösterenlerin aklına turp sıkayım.

Fransız sömürgeciliğinin yansıması olarak Anadolu, Cezayir ve Ruanda Jenosid-Soykırımlarını anlatacak kitaplar eksik, lügatler noksan kelimeler kifayetsiz kalır.

Tarihi arka planı merhametsiz kıyımlar, vahşet ve sömürge kodları ile süslü Fransa’nın cinayet mahallinde bıraktığı kartvizit ve fotoğraf karelerini arka cebinde saklayan ekâbirler, Selamun Aleyküm!! biz geldik huzurunuzu bozmaya !

ÖZNESİ KİM ??

Fransa Devletinin bütün hükümetlerine yön veren Fransız Derin Devletinin öznesi kim?

Yüksek ferasetimiz ile vakaları algılamaya çalışırken Fransa’nın ruhu ve Fransız Derin Devletinin kalbine kan pompalayan özneye odaklanalım.

Bugün ki Fransız Derin Devletinin omurgasını oluşturan anlayışının temeyyüz etmiş hali olarak Fransız devrimin HİLE VE TAKTİK USTASI “ROBESPİERRE” ismiyle müsemma olduğunu ve ROBESPİERRE ‘ den ilham aldığını işitenler iletsin duymayanlara.

ROBESPİERRE ‘ i TANIMAK FRANSIZ DERİN DEVLETİNİ TANIMAKTIR.

ROSEBPİERRE’ i tanımak, Pudralı çehresiyle çocuk kanı içip insan eti çiğneyen ve buna rağmen kanlı ellerini beyaz eldiven içinde saklayan Fransız diplomasisini tanımaktır.

ROBESPİERRE ‘ i tanımak ‘’BEN İÇİNİZDEN HÂKİMLER ARIYORUM, FAKAT İTHAMCILAR BULUYORUM’’ çığlığını atan mazlumların cezalandırıldığı KATİLLER MECLİSİNİ tanımaktır.

Karanlığın mimarlarından olan tüm tiranların ve bütün nemrutların ruh haletleri ve kişilik elbiseleri yönettikleri ülkenin tüm idare tarzına yansıdığını söyleyebiliriz.

İster yerel ister küresel Kurucu kişiliklerin kendilerinde bulunan genetik kod özelliklerini inşa ettiği Devlet yahut ülkeye de yansıttığını parantez içinde değil alenen yazmış olalım.



Bu minvalde FRANSIZ DERİN DEVLETİNİN özelliğinin ROBESPİERRE’ in taşıdığı HİLE VE TAKTİK USTASI, ZULMÜN BAŞKÂTİBİ, ŞEYTANIN KALFASI, YARDIM EDEREK ÖLDÜRME, DİPLOMASİ YOLUYLA GİYOTİNE RAZI ETMEK ve benzeri teknik ve usul özellikleri taşıdığını unutmayalım.

Unutursak nemi olur?

İlk olarak Kumandan Salih MİRZABEYOĞLU tarafından dile getirilen terkibi vahitlerden ‘’DİL NAMUSTUR‘’ anlayışını şiar etmez veya vatanımızı ve imanımızı sınır hattı olarak kabul etmediğimiz takdirde lisanımız olan Türkçe yerine Fransızca konuşup Fransız menfaatlerini düşünmekle öderiz bedelini. Numunelik babından verdiğimiz bu misalin izdüşümü olarak hayatın her sahasında nasıl bedeller ödeyeceğimizi gayri siz tahayyül edin.



Bu pencereyi kapatalım ve istikametimizde ilerlemeye devam edelim.

Fransa- Paris bugünde emperyalizmin acımasız tüm yönetmelerini kullanmaktadır. FRANSA DERİN DEVLETİNİN kültürel emperyalizm Enstrümanını kullanmada ki maharetine ise değil Avrupa kıtası dünyada bile hiçbir Devletin-Ülkenin eline su dökemeyeceği kati ve kesin laboratuvar sonucudur. FRANSA DERİN DEVLETİNİN kültür emperyalizmi için kullandığı DİL-MODA-HÜMANİTE (İNSANCILLIK)-İNSAN HAKLARI ve benzeri Enstrümanları uygulamada ki başarısını ve maharetini inkâr etmek ancak ve ancak Fransa için çaşıtlık-ajanlık yapanların perdeleme operasyonuna su taşımak olur. Hakikatler acı gerçekler zehir olsa da Aziz Türk Milleti’nin mensup olduğu mânânın ve bağlı olduğu “ruh kökünün” hizmetkârı olan bizler sadece ve sadece gerçekleri ifşa edeceğiz.

Canice cürümler işleyen FRANSA DERİN DEVLETİNİN ilkelerinden en önemli maddelerinden biride; ‘’FRANSAYA VE FRANSIZ MİLLETİNE HAKARET ÖNEMLİ DEĞİL FRANSANIN KARARLARINA KATILMAZ VE ONAYLAMAZSANIZ PROBLEM‘’ erdemsiz ve ahlaksız prensip ilkesine göre hareket etmek üzerine olduğunu söylemeliyim.

İmdi bu kadar izahtan sonra halen daha emperyalist Fransa’nın palavralarına iman eden TÜRK düşmanı alçak oğlu alçaklar bedbaht oğlu bedbahtlar ihanetinizin bütün satırlarını biliyoruz ve sobelendiniz. Huzurunuzu kaçırmaya devam edeceğiz.

Yazarken dahi asap bozucu gerçekler insan sinirini laçkalaştırsa da YESEVİ atamızın bereketiyle sabırla dokuyacağız TÜRK kilimini.

FRANSA DERİN DEVLETİNİN Kültür emperyalizmi dışında güzel Anadolu’muz üzerine yarım bıraktığına inandığı işgal hareketi projesinden vazgeçmediği gibi Anadolu’yu parçalamak Türkü lime lime dağıtma noktasında diğer Avrupa ülkelerinden ayrı düşünmediğini görmeyen gözlere ne diyelim bilmiyorum.

Kurulan büyük oyunda masadan kazançlı çıkmak için kendi payının peşine düşen FRANSA DERİN DEVLETİNİN aziz TÜRK milletini parçalayarak açılmasını planladıkları Suriye’den Ermenistan’a açılacak büyük koridorda kendi payı olarak geçmişte yarım bıraktıklarının peşinde olduğunu bilmeli ve BEDELSİZ HÜRRİYET olmadığını anlamalıyız.

Bu söylediklerimizi rasyonel bulmayan ergenlerin ve hariciye fosillerinin tavrı = yaşamını sürdürdüğü bir avuç su dışında her şeyi inkâr eden kurbağanın rasyonalizmidir.

İmdi bu yazıyı okuyan kardeşlerimin aklına şu soru gelebilir. BİZ BİÇAREMİYİZ?

Hayır, kesinlikle hayır, TÜRK biçare olmaz TÜRK çaresiz kalmaz. Bize düşen Korsikalı yurttaşlarımıza yardım, Mağripli kardeşlerimizi mescide davet ve mecbur kalırsak Manş Denizinde dalgıç olup yüzmektir!

Hayır, kesinlikle hayır, TÜRK biçare olmaz, TÜRK çaresiz kalmaz. Bize düşen Yaşayan şehit, yürüyen son akıncı, Bilge lider Salih MİRZABEYOĞLU’ nu idrak, Türk milletinin hizmetkarı ve fedaisi olarak karıncalar gibi çalışarak BAŞYÜCELİK uğrunda YA HÜR VATAN YA ÖLÜM şiarıyla hareket etmektir.

Kaynak: Adımlar dergisi
_________________
Bir varmış bir yokmuş...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> FİKİR YAZILARI Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com


Start Your Own Video Sharing Site

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com