EntellektuelForum Forum Ana Sayfa EntellektuelForum

 
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Kutsal Emanete Sahip Çıkana 7 Yıl Hapis!

 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> HUKUKÎ HABERLER
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Alemdar
Site Admin


Kayıt: 14 Oca 2008
Mesajlar: 3538
Konum: Avustralya

MesajTarih: Cum Ksm 05, 2010 3:07 am    Mesaj konusu: Kutsal Emanete Sahip Çıkana 7 Yıl Hapis! Alıntıyla Cevap Gönder

Topkapı Sarayı'nda İçkili Konser Davası Ertelendi

TopkapıSarayı'nda Şaraplı konseri protesto eden İstanbul Alperen Ocakları eski il başkanı Mustafa KAYATUZU hakkındaki dava evrak eksikliği nedeniyle 16 Şubat 2011 tarihine ertelendi.

09 Kasm 2010
Anadolu Haber

TopkapıSarayı'nda Şaraplı konseri protesto eden İstanbul Alperen Ocakları eski il başkanı Mustafa KAYATUZU hakkındaki dava evrak eksikliği nedeniyle 16 Şubat 2011 tarihine ertelendi.

8 Kasım Pazartesi Saat 10:30 olarak bildirilen mahkeme, bir saat erken başladı. Evrak yetersizliği nedeniyle ertelenen dava 16 Şubat 2010 tarihinde tekrar görülecek.

Kutsal Emanete Sahip Çıkana 7 Yıl Hapis!

Alperen Ocakları İstanbul eski il başkanı Mustafa Kayatuzu 'nun ertelenen 3. mahkemesi 08 Kasım Pazartesi günü saat 10:30 da Sultanahmet Adliyesi'nde yapılacak.

04 Kasm 2010
Anadolu Haber

Topkapı Sarayı'nda bir şarap firmasının sponsorluğunda yapılan konserin protesto edilmesi davasında Alperen Ocakları İstanbul eski il başkanı Mustafa Kayatuzu 'nun ertelenen 3. mahkemesi 08 Kasım Pazartesi günü saat 10:30 da Sultanahmet Adliyesi'nde gerçekleşecektir.

İdil Biret'in Topkapı Saray'ında verdiği açık hava konserinde Kutsal emanetlerde şarap içilmesine karşı protesto düzenlediği iddia edilen Alperen Ocakları İstanbul İl eski Başkanı Mustafa Kayatuzu hakkında dava açımış, Mustafa Kayatuzu'nun halk arasında endişe, panik ve korku yaratmak amacıyla tehdit suçundan 7 yıla kadar hapsi isteniyordu.

Mustafa Kayatuzu'nun 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 28. maddesi ve TCK'nın 213. maddesi uyarınca 3.5 yıldan 7 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor. Mustafa Kayatuzunun,ertelenen 3. durşması İstanbul Sultanahmet Asliye Ceza Mahkemesi'nde 8 Kasım'da tekrar yapılacak.


TOPLU NAMAZ KILMIŞLARDI

Konser akşamı Topkapı Sarayı önünde toplanan grup, konser afişlerini yakarak içeri girmek istemişlerdi. Polis ve jandarma göstericilere müdahale etmişti. Bir süre tekbir getirerek slogan atan grup, daha sonra sarayın önünde toplu olarak namaz kılmıştı.Daha sonra Gülhane Parkı'na yürüyen grup, bu kez de arka kapısından Topkapı Sarayı'na girmek istemeleri sırasında polis tarafından dağıtılmıştı.

Millî bir dava'mız olan ve ecdadın yedi düvele yön verdiği bir saray'da ve dahada önemlisi Kutsal Emanetlerin korunduğu mekanda girişilen ahlaksızlık ve şaraplı konsere değil, onu korumak adına girişilen bir gösteriye,tarihi ve milli değerlere sahip çıkmak adına girişilen harekete bile bu derecede ceza istenmesi hukuk ve kanun adına kesinlikle kaygı verici bir gelişme olup,Alperen Ocakları eski genel başkanına karşı uygulanan bu fiili duruma bir an evvel son verilmesini istiyoruz.

Anadolu Haber Günlüğü
_________________
Bir varmış bir yokmuş...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> HUKUKÎ HABERLER Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com


Start Your Own Video Sharing Site

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com