EntellektuelForum Forum Ana Sayfa EntellektuelForum

 
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Sayın Başbakanım

 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> KAFANA GÖRE TAKIL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ekim



Kayıt: 21 Arl 2007
Mesajlar: 2634
Konum: Kanada

MesajTarih: Cum May 28, 2010 10:03 pm    Mesaj konusu: Sayın Başbakanım Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın Başbakanım
28 Mayıs 2010

İnternetten e- posta adresime gelen ekteki resimler Danimarka da her yıl düzenlenen bir etkinlik kapsamında yapılan YUNUS KATLİAMI’NIN görüntüleridir.

Bunları görmek beni çok üzdü ve çok etkilendim. Kendimi o katledilen sevimli yunusların yerine koydum. Duygusal bir empati ile o acıları ben yüreğimin derinliklerinde hissettim.

E posta mesajında bunu tanıdıklarınıza gönderin onlarda imzalasın diyordu. Milyonlarca insan imzalasa ne olacak somut bir yaptırım olmadıktan sonra.

Bir şeyler yapmak, belki de o sevimli hayvanları kurtarıp hem onların duasını almak hem de Allah’ın rızasını kazanmak için bu konuda Danimarka Başbakanı’nın uyarılması da dahil olmak üzere düşündüğüm önlemleri size yazıyorum. İnşallah ilgilenip yardımcı olursunuz.

1-Bu yazımın bir suretini Danimarka Başbakanı’na göndererek “KENDİNİZİDEN UTANIN, ÇOCUK KADAR BİLE DUYARLI VE VİCDANLI OLAMIYORSUNUZ” hatta üzerine telefon ederek de söylerseniz daha etkili olur.

2-Bunu bir imam hatip öğrencisi bir Müslüman olarak yazıyorum.Her vesile ile Kurban Bayramı’nda bizim hayvanları katlettiğimizi iddia eden Batılılar kendi vahşetlerini neden görmezden gelmektedirler.Üstelik dinimizde her hayvan kurban edilmediği gibi kurban edilecek hayvanların da özel belli standartları var, mesela yavru hayvanlar, yaralı hayvanlar, hamile hayvanlar, hasta hayvanlar,..kurban edilmezler. Kurban Bayramı haricinde de ihtiyaç olmadığı sürece zevk için hayvan öldürmek dinimizce yasaklanmıştır. Osmanlı Devleti zamanında kışın dağdaki vahşi hayvanlar aç kalmasın diye onlar için dağlara etler ve yiyecekler bırakan vakıflarımız vardı. Kuş evlerimiz vardı,…Bütün bunları güzel bir şekilde anlatan broşürleri hazırlatarak ülkemize gelen turistlere,YUNUS KATLİAMI görüntüleri resimleri ile beraber takdim etmenizi istiyorum.

3-Biz İmam Hatipliler öcü değiliz, bizler de bu ülkenin bir parçasıyız, bizleri yok sayanların, bizlerin akademik alanda, sosyal alanda, siyasal alanda kariyer yapmamızı engellemek için KATSAYI UYGULAMASI dayatanların YUNUSLARI KATLEDEN SADİST YARATIKLARDAN farkı yoktur. Yunus katliamı görüntülerini gözümün önünde canlandırdıkça İNSAN OLMAKTAN UTANDIĞIM İÇİN, O MASUM, GARİBAN VE SEVİMLİ HAYVANLARI KATLEDENLERİ İNSAN DEMEYE DİLİM VARMADI. Bu katliamı yapanlar eğer İNSAN olduklarını iddia ediyorlarsa bu yaptıkları nedeniyle VİCDAN AZABI DUYMALARI GEREKİR. Bu gerçeğin şahsınız tarafından; Danimarka Başbakanı’na ve dünya kamuoyuna açıkça ifade edilmesini istiyorum.

4-Kuranı Kerimde yerlerdeki ve göklerdeki tüm canlıların Allah’ı zikrettikleri yazmaktadır. Danimarka’da katledilen yunuslar ölürken bir bebeğin ağlaması gibi acıklı sesler çıkarmaktaymışlar. Düşünüyorum da Acaba o anda acıyla karışık tüm insanlık alemine beddua mı ediyorlar? Benim burada tüylerim diken diken olurken bu katliama bizzat tanık olan sözde çağdaş ülkenin iki ayaklı yaratıklarının kılları kıpırdamamaktadır.

İzlanda da patlayan Volkan Küllerinin oluşturduğu kara bulutların Kanada’ya yapılan FOK KATLİAMI ve Danimarka’da yapılan YUNUS katliamı sonrasında BU GARİBAN, MASUM VE SEVİMLİ HAYVANLARIN ETTİKLERİ BEDDUALAR SONUCU olduğunu düşünüyorum.

5-Danimarka Başbakanı şunu bilsin ki; Danimarkalı gençler cesaretlerini GARİBAN, MASUM VE SEVİMLİ YUNUSLARI katlederek değil, Gazze’de katledilen ÇOCUKLARIN, Afrika’da açlığa mahkum edilmiş milyonlarca insanın yardımına koşarak daha doğru ve anlamlı bir şekilde İSPAT EDEBİLİRLER. Ama bunun için öncelikle YUNUSLARI KATLETMEKTEN VAZGEÇMELİDİRLER.

Gülşen Başar
Zonguldak Anadolu İmam Hatip Lisesi 9.sınıf öğrencisi
aktifhaber
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> KAFANA GÖRE TAKIL Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com


Start Your Own Video Sharing Site

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com