EntellektuelForum Forum Ana Sayfa EntellektuelForum

 
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

İlginçbir cinayet: 'Onun yüzünden şeytanı gördüm'

 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> KAFANA GÖRE TAKIL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Alemdar
Site Admin


Kayıt: 14 Oca 2008
Mesajlar: 3538
Konum: Avustralya

MesajTarih: Cmt Arl 17, 2016 9:41 pm    Mesaj konusu: İlginçbir cinayet: 'Onun yüzünden şeytanı gördüm' Alıntıyla Cevap Gönder

Spiritüel yazar Erikli'yi öldürmekle suçlanan Sinem K.: Onun yüzünden şeytanı gördüm
17.12.2016



Beyoğlu'nda 'Melekler ile yaşamak' isimli kitabın yazarı Beki İkala Erikli'yi öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Sinem K., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Beyoğlu'nda "Melekler ile yaşamak" isimli kitabın yazarı Beki İkala Erikli'yi öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Sinem K., emniyet işlemlerinin ardından bugün İstanbul Adalet Sarayı'na çıkarıldı. Sinem K., savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Savcı ayrıca Sinem K.'nın akıl sağlığı yönünden gözlem altına alınmasına da karar verilmesini istedi.

'ONU ÖLDÜREREK BENİM GİBİ ÇOK KİŞİNİN AYNI PROBLEMLERİ YAŞAMASINA ENGEL OLDUM'

Mahkemedeki sorgusunda, olay günü Erikli'nin ofisine gittiğini söyleyen Sinem K.'nin "Bana maktulü öldürmem için hiçkimse telkinde bulunmadı. Olayı ben kendim planladım. Makül, 'karanlığı atın, meleklerle yaşamak' isimli kitabında kendi düşüncelerini bastırmaktadır. Ben kendisini öldürmekle benim gibi bir çok kişinin aynı problemleri yaşamasını engellemiş oldum" dediği öğrenildi.

'SEMİNERLERİNDEN SONRA ŞEYTAN VE DİĞER VARLIKLARI GÖRMEYE BAŞLADIM'

Olayda kullandığı silahın daha önce evlerinde bulunan eski bir silah olduğunu belirttiği kaydedilen Sinem K.'nin, "Daha önce hiç ateş etmemiştim. Daha önce hiç deneme atışı yapmamıştım. Çalışıp çalışmadığını daha önce kontrol etmemiştim, ancak çalıştığını düşünüyordum. Ben Beki İkala Erikli isimli şahsın seminerlerine katıldım. Daha sonra şeytan ve diğer varlıkları görmeye başladım. Ve son iki aydır uyuyamamaya başladım. Daha önce ofisine gidip görüşmek istemiştim. Ancak o zaman yanımda silah olup olmadığını hatırlamıyorum. Ellerim enerji alanı tarafından çekilmektedir" dediği öğrenildi.

Mahkeme, sorgusunu tamamladığı Sinem K.'nın, 'Kasten adam öldürme' suçundan tutuklanmasına karar verdi. Mahkeme, savcının akıl sağlığı yönünden gözlem altına alınması yönündeki talebini ise ayrı bir kararla kabul etti.

PSİKİYATRİ TEDAVİSİ GÖRECEK

Şüphelinin ifadesi sırasında sıradışı hareketlerde bulunduğunu belirten mahkeme, "Şüpheli tarafından yazılan notlarda intihar etme eyleminin bulunduğu, ifadesi sırasında sıradışı hareketlerde bulunduğu, kafasında örümcek bulunduğu, sürekli ellerini açıp kapattığı, ağlama eyleminde olduğu, kafasını sabit bir noktaya yöneltip beklediği, şüphelinin Adli Tıp İstanbul Şube Müdürlüğü'nün yapılan muayenesi sonucunda düzenlenen raporda aktif evlenme döneminde psikoz tespit edildiği" gerekçesi ile akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için bir sağlık kuruluşunun psikiyatri bölümünde gözlem altına alınmasına karar verdi.
Sputnik
_________________
Bir varmış bir yokmuş...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> KAFANA GÖRE TAKIL Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com


Start Your Own Video Sharing Site

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com