EntellektuelForum Forum Ana Sayfa EntellektuelForum

 
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

'İnce' Sorular Ortalığı Karıştırdı

 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> ÇÖPLÜK
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Alemdar
Site Admin


Kayıt: 14 Oca 2008
Mesajlar: 3538
Konum: Avustralya

MesajTarih: Cmt Şub 26, 2011 1:27 am    Mesaj konusu: 'İnce' Sorular Ortalığı Karıştırdı Alıntıyla Cevap Gönder

'İnce' Sorular Ortalığı Karıştırdı
25 Şubat 2011

Soner Yalçın'ın savcılık sorgusunda kayıtlara giren CHP'li İnce ve 'Geç saatte evime gelip, CHP'deki gizli toplantıları aktardı' diyen Muhabir Bayraktar, birbirlerini suçladı.
Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan Oda TV'nin sahibi gazeteci Soner Yalçın'ın 4.5 saatlik savcılık sorgusunda kayıtlara giren CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve 'Geç saatte evime gelip, CHP'deki gizli toplantıları aktardı' diyen Oda TV Ankara Muhabiri İklim Ayfer Kaleli (Bayraktar), birbirlerini suçladı.

CHP'li İnce, 'Bir anne olarak gece evine gittiğim konusunda çocuğu üzerine yemin etsin, her dediğini kabul edeceğim' derken Kaleli de 'Muharrem Bey erken öten horoza benziyor, sadece telefon görüşmeleri var sanıyor. Çocuk yetmez tüm ailem ve şerefim üzerine yemin ediyorum ki, evime geldi' diye konuştu.

Evine gitmedim yok böyle şey

- SENARYO YAZIYOR: İklim Hanım kendini büyük gazeteci göstererek patronuna büyük senaryolar anlatan birisidir. Bir konuda kendisine gazetecilik yaptırmak istiyordum. Bunu yapamadı, eline yüzüne bulaştırdı.

- YEMİN ETSİN: Benim gece geç saatlerde evine gittiğimi söylüyor. Eğer çocuğunun üzerine yemin ederse hepsi doğrudur o zaman. Kendisi de bir annedir aynı zamanda. Bir anne olarak böyle bir iftirayı atabiliyorsa, gereği neyse ben yapacağım.

YÜZÜNE GÖZÜNE BULAŞTIRDI

- EVE GİTMEDİM: Ama ben evine falan gitmedim. Yok böyle bir şey. Bir olay vardı, hemşerim olarak ben de kendisine, 'gel dedim bir gazetecilik yap.' Yapamadı, hem yapamadı hem de yüzüne gözüne bulaştırdı.

- BİLGİ VERDİM: Gazetede yer alan konuşmalarla ilgili sabah Sayın Genel Başkanımı arayıp bilgi verdim. 'Böyle böyle konuşmalar yayınlanıyor' dedim. Kendisi bana, 'Kafana böyle şeyleri takmanı istemiyorum, sen işine bak, ben partiyi dedikodularla yönetmiyorum' dedi.

- KARALAMA: Sonuçta olan şey nedir; iki kişi arasındaki telefon konuşmaları yayınlanıyor. Ben direkt olarak bu konuşmalarda yokum, adım geçiyor. Konuştukları doğru olabileceği gibi, yalan da olabilir.

Muharrem Bey mahcup olur

- BAYRAKTAR SOYADI: Öncelikle belirtmeliyim ki ben evliyim. Ve evlilik soyadım Kaleli'dir. Ancak bu soyadımı sadece akrabalarım bilirler. Oda TV'de veya iş hayatımda, yazılarımda 'Bayraktar' soyadını kullanıyorum. Bu konuda da duyarlılık bekliyorum.

- YEMİN EDİYORUM: Muharrem Bey, evime gelmediğine dair çocuğumun üzerine yemin etmemi istemiş. Böyle bir iddia konusunda sırf çocuk yetmez yani. Tüm ailem ve şerefim üzerine yemin ederim ki Muharrem Bey evime geldi.

ERKEN ÖTEN HOROZU KESERLER

- MAHCUP OLUR: Muharrem Bey, şu anda erken öten horoza benziyor. Biliyorsunuz, erken öten horozun da başını keserler. Muharrem Bey de mahcup olur. Herhalde sadece telefon görüşmesi sanıyor, herhalde benim de salak olduğumu sanıyor. Öyle olmadığını görür ve mahçup olur.

- GİZLİ TOPLANTI: CHP'deki gizli toplantıyı gece gelip anlattı. O konuşma doğrudur. Eminim ki savcılığın ve polisin elinde başka dinleme kayıtları da vardır. Bu konuda başka yorum yapmak istemiyorum.

Savcı bunu sızdırıyor

İnce, TBMM'deki basın toplantısında ise şunları söyledi:

- Zekeriya Öz'e sesleniyorum; titrinizin önündeki C harfi, Cumhuriyet'i ifade ediyorsa sizi Cumhuriyet'in savcısı gibi yürekli olmaya davet ediyorum. Başka bir şeyi simgeliyorsa bilemem. Öz, meni muhakeme zırhından arınsın, titrinin önündeki C harfinin Cumhuriyet'i ifade etmediğini kanıtlamaya hazırım.

- Elimde CHP Genel Başkanı'yla ilgili belge varmış, o gazeteciye verecekmişim... Niye ona veriyorum? Neymiş o açıklasın. Acaba AKP'lilerle ilgili belge olmasın?

Akşam
_________________
Bir varmış bir yokmuş...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> ÇÖPLÜK Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com


Start Your Own Video Sharing Site

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com