EntellektuelForum Forum Ana Sayfa EntellektuelForum

 
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Eski eşini

 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> AİLELER ÇÖKÜYOR
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Alemdar
Site Admin


Kayıt: 14 Oca 2008
Mesajlar: 3538
Konum: Avustralya

MesajTarih: Sal Ekm 05, 2010 2:17 am    Mesaj konusu: Eski eşini Alıntıyla Cevap Gönder

Bir kurşun eski karısına bir kurşun kendisine sıktı
07 Eylül 2012
2 yıl önce Turgut Kaplan ile evlenen Zeynep Türkmen, şiddetli geçimsizlik nedeniyle, bir ay sonra evi terk ederek boşanma davası açtı. Geçen Nisan'da sonuçlanan boşanma davasının ardından Kaplan, tekrar birlikte olmak istediği eski eşini rahatsız etmeye başladı. Türkmen, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bir inşaat firmasında muhasebe işlerine bakan Türkmen, dün sabah saat 08.45 sıralarında işyerine giderken, yolu eski eşi tarafından kesildi. Barışma teklifini yineleyen adam ret cevabı alınca tartışma çıktı. Kaplan yanında getirdiği silahla kadına ateş etti. Silahı görür görmez geri çekilen Türkmen, sol omzundan vuruldu. Eski eşinin kanlar içinde yere yığıldığını gören Kaplan, bu kez aynı silahı şakağına dayayarak ateş etti. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Kaplan yoğun bakım servisine kaldırıldı.
Akşam

Boşandığı eşini öldürdü
Başkent'te boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren bir kişi yakalandı.Alınan bilgiye göre, Keçiören İlçesi Ufuktepe Kahveci Sokak'ta sabah saatlerinde meydana gelen olayda; Hüsnü Y. (51) ismindeki bir kişi, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan boşandığı eşi Dilber Elgin'i (53) 3 yerinden bıçakladı. 29.08.2012 ANKARA netgazete

Bartın'ın Ulus ilçesinde bir kişi, boşandığı eşini çocuğunun yanında öldürdü
19 Ağustos 2012

İddiaya göre, Abdipaşa beldesi Buğular köyünde iki yıl önce boşandığı ve 5 yaşındaki çocuğunun velayetini alan eşi Tuncay A.'nın (30) evine giden Sema Çelikoğlu (25), 5 yaşındaki kızının Ramazan Bayramı'nı kendisiyle geçirmesini istedi. Tuncay A. eski eşinin teklifini kabul etmeyince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tuncay A'nın tüfekle ateş etmesi sonucu babası Sabri Çelikoğlu'nun önüne geçtiği öğrenilen Sema Çelikoğlu yaralandı. Çelikoğlu, hastaneye kaldırılırken yaşamını yitirdi. Boşanan çiftin kızının annesinin vurulmasına şahit olduğu öğrenildi.
Dipnot Tv

Tartıştığı Eski Kocasını Yaraladı
Aydın'da, boşandığı eşinin çalıştığı işyerine gidip çıkan tartışmada bıçakladığı iddiasıyla Z. A., isimli kadın gözaltına alındı.
Göğsünden bıçaklanan Ali Pekcan, hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında, merkeze bağlı Hasan Efendi Mahallesi 1902 sokak üzerinde bulunan bir cep telefonu dükkanında meydana geldi. İki yaşındaki kızı S.P.'yi de yanına alan 28 yaşındaki Z.A., yaklaşık iki yıl önce boşandığı eşi Ali Pekcan'ın çalıştığı işyerine gitti. Bir süre konuşan eski çiftin tartışmaya başlaması üzerine rahatsız olan işyeri sahibi Ali Onur Güven (36), Z.A.'ya bir daha işyerine gelmemesini söyledi.

Bu sefer de Güven ile genç kadın arasında tartışma çıktı.

Dışarı çıkmak isteyen Z.A., iddiaya göre, işyeri sahibi tarafından engellendi. Bunun üzerine de tezgah üzerindeki meyve bıçağını alan kadın rastgele salladı. Bıçak, araya girmek isteyen eski eş Ali Pekcan'ın sağ göğüs altına isabet etti.
aktifhaber

4 çocuğunun annesini, 13 kez bıçaklayarak öldürdü
10:30 - İzmit, Tavşantepe Mahallesi'ndeki olayda; 39 yaşındaki İsmail Ş., 4 yıl önce boşandığı eski eşi 34 yaşındaki İnci Sezer'in evine gitti. Aralarında henüz bilinmeyen bir sebeble tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olamayan İsmail Ş., evden kaptığı ekmek bıçağıyla eski eşinin üzerine yürüdü. Kalbine 2 olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerine 13 bıçak darbesi alan kadın, Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir süre yoğun bakımda kalan İnci Sezer kurtarılamadı. 26.09.2011 KOCAELİ netgazete

Ailesini katletti

08 Ekim 2010 Karabük'ün Yenice ilçesinde cinnet getiren bir şahıs, 3 yaşındaki oğlunu öldürdükten sonra eşini de komaya soktu. Eşinin öldüğünü sanan şahıs, kendisini de ağaca asarak intihar etti.

BARIŞMAK İÇİN ÇAĞIRDI

M.M (38) kendisine ait 67 YA 641 plakalı aracıyla boşandığı eşi H.B (34) ile konuşmak için 3 yaşındaki oğlu S.M'yi de yanına alarak Gökçebey ilçesinden Yenice istikametine geldi. Mart ayında kendisinden boşanan ve İstanbul'da babasının yanında kalan eşiyle yeniden barışmak isteyen M.M, araç içerisinde eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle sinir krizi geçiren öfkeli koca, önce eşini öldüresiye dövdü. Aldığı darbeler sonucu baygınlık geçiren H.B.'nin öldüğünü sanan M.M, bu sefer 3 yaşındaki oğlunu da öldürdü. M.M, daha sonra aracın bagajında bulunan ipi ağaca bağlayıp kendini asarak intihar etti. netgazete

Kocasıyla gördüğü eski karısını bıçakladı

04 Ekim 2010 İzmir'in Beydağ ilçesinde bir şahıs, boşandığı eski karısı ile kocasının bulunduğu motosiklete otomobiliyle çarptıktan sonra eski eşini bıçaklayarak öldürdü.
Edinilen bilgiye göre, Ö.A. (33), 8 yıl evli kaldıktan sonra ayrıldığı iki kız çocuğunun annesi Birgül Ö. (28) ve eşi Erkan Ö. (23) ile bir markette karşılaştı. Burada eski eşini öldürmekle tehdit ettiği öne sürülen Ö.A, yaşanan tartışmanın ardından motosikletle marketten uzaklaşan eski eşi ve kocasını otomobiliyle takip etti. Beydağ Garajı yakınında otomobiliyle Erkan Ö.'nün kullandığı motosiklete çarpan Ö.A., daha sonra aracından inerek, çarpmanın etkisiyle yere düşen yaralı Birgül Ö.'yü bıçakladı.
Olay yerinde hayatını kaybeden kadının hamile olduğu öğrenildi. netgazete

Çocuklarının gözü önünde eşini bıçakladı
5 Ekim 2010
Muğla'nın Fethiye ilçesinde eski eşinin çocukları ile birlikte şehri terk edeceği bilgisini alan bir kişi, otogarın içinde karısını bıçakladı.

Kadının eski eşi tarafından çocuklarının önünde bıçaklanma anı saniye saniye kameralara yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Müslüm A. isimli bir vatandaş, ayrıldığı eski eşi Deniz Ç.'nın çocuklarıyla birlikte Fethiye'den ayrılacağını öğrendi.

Hemen otogara gelen Müslüm A., karısı ve çocuklarını burada yakaladı. Önce onlarla bir müddet oturup konuşan A., daha sonra oturduğu yerden eski eşi Deniz Ç.'ya vurmaya başladı. Eski eşinin yumruklarından kaçmaya çalışan kadın, daha sonra çocuklarını da alarak uzaklaşmak istedi.

Bunun üzerine Müslüm A., cebindeki bıçağı çıkararak çocuklarının gözü önünde eski eşini bıçaklamaya başladı. Aldığı 4 ayrı bıçak darbesi ile neye uğradığını şaşıran kadını öfkeli adamın elinden vatandaşlar aldı. habertaraf

Karısını vurup kaçan firârî, Aksaray'da elegeçti
15:00 - Adana'nın Ceyhan ilçesindeki Yarı Açık Cezaevinden izinli olarak çıkan ve 23 Kasım 2010 tarihinde, 3 yıl önce boşandığı eşi Betül Zınk'ı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla aranan Bülent Ö. (37), Tarsus Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu Aksaray'da yakalandı. 06.12.2010 MERSİN netgazete

Eski Eşini Öldüren Cinayet Zanlısı Tutuklandı
03 Temmuz 2011
Yozgat’ın Sorgun ilçesinde eski eşini ve kocasını öldüren cinayet zanlısı Halil Yıldız (65), nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Yozgat E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Sorgun’a bağlı Yukarı Emirler köyünde 1 Temmuz'da Veli Pınarcı (81) ile eşi Melek Pınarcı (61) evlerinin önünde sabah kahvaltısı yapmaya başladı. Bu sırada pompalı tüfekle yaylım ateşine tutuldular. Yaralanan Melek ve eşi Veli Pınarcı, olay yerinde yaşamını yitirdi.
aktifhaber
_________________
Bir varmış bir yokmuş...
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yazarın web sitesini ziyaret et AIM Adresi
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> AİLELER ÇÖKÜYOR Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com


Start Your Own Video Sharing Site

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com