EntellektuelForum Forum Ana Sayfa EntellektuelForum

 
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

9 Yaşında

 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> ÇOCUKLAR SAHİPSİZ
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ekim



Kayıt: 21 Arl 2007
Mesajlar: 2634
Konum: Kanada

MesajTarih: Cmt Ekm 10, 2009 6:29 pm    Mesaj konusu: 9 Yaşında Alıntıyla Cevap Gönder

Üvey anne dehşeti
06.07.2011

Konya'da yanık tedavisi için hastaneye kaldırılan 9 yaşındaki F.K.'nın vücudunun çeşitli yerlerinde ve cinsel organında ciddi yanıklar, kafasında darp izleri bulunduğu belirlendi. Doktorlara bilgi veren F.K., üvey annesinin gazetelere döktüğü akaryakıtı tutuşturarak vücuduna bastırdığını, kafasını kırdıktan sonra iğne iplikle canlı canlı diktiğini iddia etti. Üvey anne Leyla K. (35) gözaltında suçlamaları kabul etmedi ve sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Sabah

Korkunç Cinayette Çelişkili İfadeler

Sultangazi'de 9 yaşındaki Fırat Sezer'in hunharca öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan üvey anne Ekatherina O. ile annesi çelişkili ifadeler verdi.
29.03.2011

Sultangazi’de, 9 yaşındaki Fırat Sezer’in hunharca öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan cinayet zanlısı üvey anne Ekatherina O. ile annesi Viola O. çelişkili ifadeleri dikkat çekti.
Üvey anne, "Bıçakla bize saldırınca annem elindeki bıçağı alıp Fırat’a saplayıp öldürdü" derken, üvey anneanne ise, "Bıçak çekerek üzerimize yürümüştü. Yatağında iken önce kafasına çekiçle vurdum, sonra bıçakladım" şeklindeki ifadesi çelişti. TRT

Foseptik çukuruna düşen çocuk öldü
17:05 - Tuzla'da İlköğretim Okulu öğrencisi Umut Akdoğan (9), dün okul çıkışında bir arkadaşıyla birlikte Aydınlı Mahallesi'ndeki evinin yakınında bulunan alanda oyun oynamaya başladı. Suyla dolu foseptik çukurunda tahta yüzdüren Umut, bu sırada dengesini kaybetti. Çukura düşen küçük çocuk, bir süre çırpındıktan sonra hayatını kaybetti. Umut'un cesedi, olay yerine koşan işçiler tarafından çukurdan çıkarıldı. Öte yandan, iş makinaları olayın ardından çukuru toprakla kapattı. 10.10.2009 İSTANBUL
netgazete

9 yaşındaki çocuğa akıl almaz ceza
12 Ekim 2009 Gaziantep'te bir markette gerçek hırsız yerine kamera kayıtları ile hırsızlık yaptığı iddiasıyla işkence gördüğü iddia edilen İlköğretim Okulu öğrencisi 9 yaşındaki E.E, kendisine çektirilen cezaları anlattı.
AA muhabirinin Dülükbaba Mahallesi'ndeki evinde görüştüğü E.E, hırsızlık yaptığı gerekçesiyle markette alıkonulduğunu, ancak hırsızlık yapmadığını söyledi.

E.E, yaşadıklarını anlatırken, ''Bana tuvaleti temizlettiler, yerleri süpürttüler, soğuk odaya koydular, tek ayağımın üzerinde durdurdular, şınav çektirdiler, komando dansı yaptırdılar, dizlerimin üzerine çöktürerek yürüttüler'' dedi.

''Korktun mu'' sorusunu ''evet'' diyerek yanıtlayan E.E, ''Ağladım, eve getirdiler'' diye konuştu.

Evde yaşadıklarını anne ve babasına anlattığını belirten 9 yaşındaki E.E, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Annem ve babamla markete gittik. Kamera görüntülerinde ben yoktum. Diğer çocuğun ayakkabısı siyah ve beyazdı, benim ayakkabım kahverengiydi. Babam 'bu çocuk benim çocuğum' değil dedi. Onlar da yanıldıklarını anladılar ve özür dilediler, yanlışlık olduğunu söylediler.''

-''OKULA GİTMEK İSTEMEDİ''-

E.E'nin babası Ş.E. de açıklamasında, marketten kendisine telefon edildiğini ve ''çocuğun hırsızlık yaptı, gel al'' denildiğini ifade etti.

Duyduğuna inanamadığını ve markete gittiğini kaydeden Ş.E, ''Açın görüntüleri izleyeceğim dedim. Güvenlik kamerasının görüntülerini izledim, baktım ki görüntüdeki çocuk benim çocuğum değil. Hatalarını kabul ettiler ve çocuğumu alıp eve döndüm'' dedi.

Oğlunun daha sonra yaşadıklarını annesine anlattığını, annesinin de kendisini telefonla arayarak ''oğlumuza markette işkence yapmışlar'' dediğini aktaran Ş.E, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Çocuğumu karşıma aldım ve konuştum. Yaşadıklarını bana da anlattı. Bunun üzerine yeniden markete gittim. Markettekiler oğlumun iddialarını kabul etmediler, ancak çocuğumu depoda beklettiklerini kabul ettiler. Polise gidip şikayetçi oldum. Olay haber olunca kamu oyuna yansıdı.''

Oğlunun olaydan sonra ''baba bana okulda hırsız derler'' diyerek okula gitmek istemediğini belirten baba Ş.E, market sahibi ve güvenlik görevlilerinden şikayetçi olduğunu, psikolojisi bozulan çocuğunun hak ve hukukunu sonuna kadar savunacağını vurguladı.

-OLAY-

İddiaya göre, Yeşilşova Mahallesi'ndeki bir marketin güvenlik kameraları izlenirken bir çocuğun hırsızlık yaptığı fark edildi.

Kapıda bekleyen güvenlik görevlileri marketten çıkmakta olan E.E'yi durdurdu ve çantasını kontrol etti.

E.E'nin çantasından bisküvi, kek ve meyve suyu çıktı. Bunun üzerine E.E, hırsızlık yaptığı iddiasıyla markette alıkonuldu.

E.E, çantasındaki yiyecekleri okulda yemesi için annesinin koyduğunu savundu.

Markette bir süre bekletilen E.E, telefon edilerek markete çağrılan babası Ş.E'ye teslim edildi.

E.E'nin kendisine işkence yapıldığını öne sürmesi üzerine Ş.E, Karşıyaka Polis Merkezine giderek market işletmecisi ve marketin 2 güvenlik görevlisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Babanın suç duyurusu üzerine market işletmecisi ve 2 güvenlik görevlisi ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Polis, olaya ilişkin düzenlediği soruşturma dosyasını Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi.

Market işletmecisi Mehmet K. olaya ilişkin açıklamasında, E.E'yi, marketten hırsızlık yapan bir başka çocuk zannederek alıkoyduklarını, kamera kayıtlarını izleyince hata yaptıklarını anladıklarını ve babasından özür dilediklerini bildirdi
haber7
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> ÇOCUKLAR SAHİPSİZ Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com


Start Your Own Video Sharing Site

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com