EntellektuelForum Forum Ana Sayfa EntellektuelForum

 
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Köpeklerin parçaladığı çocuklar

 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> ÇOCUKLAR SAHİPSİZ
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ekim



Kayıt: 21 Arl 2007
Mesajlar: 2634
Konum: Kanada

MesajTarih: Cmt Tem 25, 2009 11:40 pm    Mesaj konusu: Köpeklerin parçaladığı çocuklar Alıntıyla Cevap Gönder

İngiltere'de evde beslenen beş köpek, bir kız çocuğu öldürdü
7 MART 2013



BBCC'nin haberine göre; İngiltere'nin Wigan kenti yakınlarında 14 yaşındaki bir kız çocuğu, bir arkadaşının evindeki beş köpek tarafından öldürüldü.

Polisin verdiği bilgilere göre, öğle yemeği için bir arkadaşının evine giden Jade Anderson evde yalnız olduğu sırada köpeklerin saldırısına uğradı.

Polis evin önünden geçen bir görgü tanığının kızın bilinci kayıp bir şekilde yattığını fark edip, ihbar etmesi üzerine eve girdi.

Eve giren polislerin Anderson'a saldıran beş köpekten ''kontrol altına alınamayan'' dördünü silahla öldürdükleri belirtildi.

Öldürülen köpeklerin ikisinin cinsinin Bulmastif, ikisinin de Staffordshire bull teriyer olduğu açıklandı.

Bu iki cins, 'tehlikeli köpek ırkları' arasında sayılıyor.

İngiltere'de her yıl 210 bin kişinin köpeklerin saldırısına uğradığı tahmin ediliyor.

Son altı yılda beş çocuk ve bir yetişkin de evlerindeki köpek saldırılarında öldü.
haber1001

Köpeğin saldırdığı kız çocuğu ağır yaralandı
İzmir'in Aliağa ilçesinde, 9 yaşındaki Rüya Seydioğlu, yelken kursu için yeni kaydolduğu Aliağa Deniz Sporları Gençlik Kulübü'nde, kulüp lokalinin işletmeciliğini yapan M.Ö'ye ait, bahçede duran Cango adlı rottweiler cinsi köpeği sevmek istedi. Seydioğlu'nu önce kulağından ısırarak yere savuran köpek, daha sonra karnından ve ayağından ısırdı. Çığlık atmaya başlayan küçük kız, işletme sahibi ve diğer vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Talihsiz kız, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 02.05.2012 İZMİR netgazete

Köpek Yeni Doğmuş Bebeği Parçaladı
17 Şubat 2012


Kanada'nın Alberta eyaletinde meydana gelen olayda evde beslenen husky türü köpek, sahibinin yeni doğmuş bebeğini parçaladı.

Polis, Airdrie kentinde dün sabah meydana gelen olayda parçalanan erkek bebeğin hastaneye yetiştirildiğini ancak 12 saatlik çabaya rağmen yavrunun kurtarılamadığını açıkladı.
Olayın meydana gelişi ile ilgili aileden detaylı bilgi edineceklerini belirten polis, köpeğin sicilinde insan dahil hiçbir canlıya saldırı bulunmadığını ve köpeğin karantinaya alındığını kaydetti.
Polis, soruşturma sonunda köpeğe ötenazi yapılabileceğini bildirdi.
TRT

Küçük Aleyna'yı, 4-5 köpek birden parçalamış
Bursa'da evinin önünde oynarken esrarengiz bir şekilde kaybolan ve köpekler tarafından parçalanan 2 yaşındaki Aleyna toprağa verildi. Vücudunda kesik izleri de bulunan küçük Aleyna'nın Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisi sona erdi. Geceleyin aile fertleri tarafından Geçit Mezarlığı'na defnedilen Aleyna'nın yakınları bugün yeniden mezarlığa giderek Kur'an-ı Kerim okudu. Küçük kızın ölümü ile ilgili çelişkiler de giderilemedi. Uzmanlar, ''Aleyna'nın köpek saldırısına maruz kaldığını düşünüyoruz. Vücudundaki kesik ve yaralar, yüzde 80 köpeğin boynundaki dikenli tasmanın etkisiyle oluşmuş." dedi. 25.07.2009 BURSA
netgazete

Pitbul köpek 7 yaşındaki çocuğu 15 metre sürükledi

18 Eylül 2009 Kayseri'de Pitbul cinsi bir köpek, saldırdığı 7 yaşındaki çocuğu omuzundan yaraladı.
Kocasinan ilçesi Argıncık Alsancak Mahallesi'nde Zafer Koçtaş'a ait Pitbul cinsi köpek, 7 yaşındaki Oğuzhan İşleyen'e saldırdı.
Köpek tarafından 15 metre sürüklenen çocuğu, demirci atölyesinde çalışan Ahmet Kocaaslan (18) kurtardı.
Baba Cafer İşleyen tarafından Kayseri Devlet Hastanesine getirilen Oğuzhan'ın omuzuna 5 dikiş atıldı, kuduz aşısı yapıldı.
Köpek sahibi Zafer Koçtaş ise karakolda ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.
Oğuzhan İşleyen, köpek sahibini suçlayarak "sahibi bilerek köpeği saldı. Köpek beni ısırınca müdahale etmedi. Sonra beni hastaneye götüreceğine, k öpeğini alıp parka götürdü" dedi.
Baba Cafer İşleyen, oğlunun köpeğin saldırısından sonra çevredekiler ve Ahmet Kocaaslan tarafından kurtarıldığını, köpek sahibinin ise olaya seyirci kaldığını iddia etti. İşleyen, şöyle konuştu:
"Halen sahibinin yanında olan köpeğin, buradan alınıp müşahede altında tutulmasını istiyorum. Bu köpek daha önce de çocuklara saldırdı, bir kediyi parçalayıp öldürdü. Yerde yaralı haldeki çocuğu bırakıp giden, olaya seyirci kalan köpek sahibinden de davacıyım."

netgazete

Bursa'da köpekler yine çocuk parçaladı

23 Ekim 2009 - Bursa'da 4 ay önce 2 yaşındaki Aleyna Şenol'u parçalayarak ölümüne sebep olan başıboş köpekler, aynı yerde 2 yaşındaki bir erkek çocuğu parçalayarak ağır yaraladı. Köpeklerin önce kıyafetlerini sonra da vücudunu parçaladığı küçük çocuk vatandaşlar tarafından son anda kurtarılırken, polis kimliği belirlenemeyen çocuğun ailesine ulaşmaya çalışıyor. Bölgede çöplük ve hayvan barınağı olduğunu söyleyen mahalle sakinleri tedbir almayan yetkilileri suçlayıp, köpekleri yakalamak için gelen veteriner ekiplerine tepki gösterdi.
Alınan bilgiye göre, olay, merkez Osmangazi ilçesi Emek Yenikent Mahallesi Aslan Sokak'taki boş alanda sabah 09.00 sıralarında meydana geldi. 2 yaşındaki ailesi bulunamayan erkek çocuğunun köpeklerin saldırısına uğradığını gören mahalle sakinlerinden Mustafa Coşkun, köpekleri kovalayıp çocuğu kurtardı. Olay yerine giden polis araştırma başlatırken, 112 ekipleri donma tehlikesi geçiren ve şoka giren çocuğu Çekirge Çocuk Hastanesi'ne kaldırdılar. netgazete

Adana'da pitbul dehşeti: 11 yaşındaki çocuk yoğun bakımda

Adana'da pitbul cinsi köpeğin saldırıp yerde sürüklediği 11 yaşındaki Ece Erboğa'yı, 7 kişi köpeğin elinden güçlükle kurtardı. Hastaneye kaldırılan Erboğa, ilk müdahalesinin ardından tedavisinin ardından yoğun bakıma alındı.

Merkez Yüreğir ilçesi Yamaçlı Mahallesi 606 sokakta üzerinde meydana gelen olayda; Sabancı İlköğretim Okulu 4. sınıfta okuyan Ece Erboğa, okul çıkışında eve giderken sokakta başıboş şekilde gezen pitbul cinsi köpeğin saldırısına uğradı.

Köpeğin boynundan ısırıp yerde sürüklediği çocuğu, çevredeki vatandaşlar güçlükle kurtardı. 7-8 kişinin köpeğe demir çubuk, sopa ve taşlarlar vurmasına rağmen köpek küçük kızın boğazını bırakmadı. Güçlükle köpeğin elinden alınan küçük kız, çevredeki vatandaşlar tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi acil serviste yapılan çocuk, daha sonra yoğun bakım servisine alındı.

Küçük kızın babası Cemil Erboğa, olayın ardından büyük şok yaşadıklarını söyledi. Baba Erboğa, "Böyle bir köpek sokağa bırakılır mı ? Bunu bırakanlar vicdansız. Çocuğun durumunun netleşmesinin ardından şikayette bulunacağım" dedi.

Çocuğu kurtarırken üzeri kan olan ve parmağı kırılan bir vatandaş ise "Köpek kitlenmişti. Çocuk kanlar içindeydi. Elimizden geldiğince kurtarmaya çalıştık. Bu köpekler yasak olmasına rağmen herkesin elinde var. Yetkililerin bu duruma el atması lazım. Bugün komşumuzun çocuğunun başına gelen bu olay yarın bizim başımıza da gelebilir." diye konuştu.

Ece Erboğa'yı köpeğin elinden kurtaranlardan İzzet Karayaz ise "Bağırtıları duyunca hemen koştum. Köpek kızın boğazından tutmuştu. O sırada çevredekiler köpeğe vuruyorlar ama bırakmıyordu. 7-8 kişi kurtaramadı. Demirler, sopalar ve taşlarla vurmamıza rağmen bırakmadı. Sersemleyince köpeğin elinden güçlükle kızı alabildik. Mahallede köpek gezdirenler var ama kimse ses çıkarmıyor." ifadelerini kullandı.

Zaman

SALİHLİ'DE KÖPEK DEHŞETİ

7 Haziran 2010
Manisa'nın Salihli ilçesinde bağlı bulunduğu zincirden kurtulan Rottweiler cinsi köpek, yoldan geçen kadın ve 2 çocuğuna saldırarak yaraladı...
Manisa'nın Salihli ilçesinde bağlı bulunduğu zincirden kurtulan Rottweiler cinsi köpek, yoldan geçen kadın ve 2 çocuğuna saldırarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre Salihli'nin Atatürk Mahallesi 606 Sokak'taki bir iş yerinin önünde bağlı duran Rottweiler cinsi köpek, bağlı bulunduğu zincirden kurtularak yoldan geçenlere saldırdı. haber10

Pitbull parçalıyordu, halk kurtardı: 2 yaralı
İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen olayda bir aileye saldıran pitbull cinsi köpek, baba ile oğulun yaralanmasına sebep oldu. Aile, saldırgan köpekten mahalleli tarafından kurtarıldı. Sahipsiz olduğu öne sürülen köpek, belediye ekipleri tarafından gözlem altına alındı. 30.06.2010 İZMİR netgazete

Pitbull dehşeti!
Adıyaman merkeze bağlı Yüzüncü Yıl köyünde iki pitbull köpeğin saldırısına uğrayan 13 yaşındaki Adem Alan ölümden döndü.Yüzüncü Yıl köyünde beslenen 3 pitbull köpeğinden ikisi tarladan eve dönen çocuğa saldırdı. İddiaya göre, akrabalarının tarlasına giden 13 yaşındaki Adem Alan, tarladan eve dönerken Yusuf ve Serdar isimli iki gencin evde besledikleri üç adet pitbull köpekten ikisinin zinciri açıktı. 24.07.2012 ADIYAMAN netgazete
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> ÇOCUKLAR SAHİPSİZ Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com


Start Your Own Video Sharing Site

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com