EntellektuelForum Forum Ana Sayfa EntellektuelForum

 
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Böyle evlat...

 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> AİLELER ÇÖKÜYOR
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ekim



Kayıt: 21 Arl 2007
Mesajlar: 2634
Konum: Kanada

MesajTarih: Pts Mar 09, 2009 7:03 pm    Mesaj konusu: Böyle evlat... Alıntıyla Cevap Gönder

Böyle evlat düşman başına

Annesi adına düzenlediği sahte evraklarla parasını alan ve evini satan kadın 8 yıl 11 ay ceza aldı.09 Mart 2009 19:39

Adana'da, Hollanda'da yaşayan annesi Şükran Çelik adına düzenlenen sahte nüfus cüzdanı ve pasaportla, bankadaki 36 bin dolarını çektiği ve evini sattığı ileri sürülen 1 çocuk annesi Habibe Çaparoğlu, 8 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, tutuklu sanık Habibe Çaparoğlu hazır bulundu.

Sanık Habibe Çaparoğlu ifadesinde, anneannesinin yanında kaldığını ve Hollanda'da yaşayan annesinin ise kendisiyle ilgilenmediğini öne sürdü.

Eşiyle boşanma aşamasında olduğu dönemde maddi sıkıntı çektiği için annesinden yardım istediğini belirten sanık Habibe Çaparoğlu, ''Annem yardım talebimi kabul etmeyerek beni azarladı. İlgisizliğinden dolayı şuurumu kaybettim ve iddia edilen suçları da çaresizlik yüzünden işledim. Bankadan aldığım parayı ise bindiğim bir takside unuttum'' dedi.

Mahkeme heyeti, yapılan duruşma sonunda sanık 1 çocuk annesi Habibe Çaparoğlu'nun ''sahte belge düzenlemek ve nitelikli dolandırıcılık'' suçlarından 8 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırılmasına ve 90 bin TL para cezası ödemesine karar verdi.

haber7

2 milyon lira değerindeki yeri, 250 bin liraya vermiş! Hayırsız evlât, annesinin arsasını satarken yakalandı


05 Haziran 2009 İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir kişi, annesinin arsasını sahte vekaletname düzenleyerek satınca yakalandı. Annesi N.T.'ye (69) ait 2 milyon TL değerinde arsayı 250 bin liraya satan oğul T.T. (40) gözaltına alındı.
Gaziemir Tapu Müdürlüğü'nde sahte vekaletnameyle arsa satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Asayiş Büro Amirliği ekipleri, zanlı T.T.'yi yakaladı. İncelemede, T.T.'nin öz annesi N.T.'nin kimlik bilgilerini kullanarak Ankara'da sahte vekaletname düzenlediği belirlendi. Annesinin, kendinde duran kimliğine başka bir kadının fotoğrafını yapıştıran T.T.'nin bu şekilde vekaletname çıkarttığı belirtildi. Anne N.T.'ye ulaşan polis, işlemin bilgisi dışında yapıldığını tespit etti. Oğluna bir vekaletname vermediğini belirten N.T.'nin şikayetçi olması üzerine Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri T.T.'yi ve arsayı alan M.Ç.'yi yakaladı. İki zanlıyı tanıştırıp aracılık eden M.G. isimli kişinin de arandığı bildirildi. M.Ç.'nin, gerçek değeri 2 milyon lira olan arsayı 50 bin lira kapora verip toplam 250 bin liraya aldığı öğrenildi. Zanlılardan M.Ç., ifadesi alındıktan sonra savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı

netgazete

Kızının iftirasına uğrayan baba intihara kalkıştı
16:00 - İzmir'in Bornova ilçesinde, 14 yaşındaki kızının, kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla karakola başvurması üzerine, gözaltına alınmak istenince silahla intihara teşebbüs eden baba, polis tarafından eyleminden vazgeçirildi. Kızın tecavüze uğramadığı belirlendi. B.Y'nin, babası kendisini dövdüğü için bu iddiayı ortaya attığını anlattığı öğrenildi. Hakkında "suç uydurmak"tan işlem yapılan B.Y. yetiştirme yurduna yerleştirilirken, anne G.Y. de kadın sığınma evine yerleştirildi. 10.05.2009 İZMİR
netgazete

02 Nisan 2010 16:27
Torun Sevgisi Kavgası Kanlı Bitti
Çocuklarını severken ağlatan kişi, babasıyla arasında çıkan tartışmada elindeki bıçağın göğüsüne saplanması sonucu öldü.

Tokat’ın Niksar ilçesinde çocuklarını severken ağlatan kişi, bu nedenle babasıyla arasında çıkan tartışmada elindeki bıçağın göğüsüne saplanması sonucu öldü.

İsmetpaşa Mahallesi Papatya Çıkmazı Sokak’ta dün akşam saatlerinde, çalıştığı iş yerinden evine gelen 23 yaşındaki 2 çocuk babası Ümit A, çocuklarını severken ağlattı.

Birlikte yaşadığı ve ilçede terzilik yaptığı öğrenilen babası Fikri A. da (55) torunlarını ağlatması nedeniyle oğluna kızdı. Baba ile oğlu arasında bu nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüdü.

Eline geçirdiği meyve bıçağıyla, "Çocuklar benim değil mi, ister severim ister keserim" dediği ileri sürülen oğlu Ümit A’nın torunlarına zarar vereceği düşüncesi müdahale eden Fikri A, oğlunun elindeki bıçağı almak isterken, bıçak Ümit A’nın göğsüne saplandı.

Komşularının yardımıyla Niksar Devlet Hastanesine kaldırılan Ümit A.

yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
aktifhaber
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> AİLELER ÇÖKÜYOR Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com


Start Your Own Video Sharing Site

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com