EntellektuelForum Forum Ana Sayfa EntellektuelForum

 
 SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Terkedilen çocuklar

 
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> ÇOCUKLAR SAHİPSİZ
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ekim



Kayıt: 21 Arl 2007
Mesajlar: 2634
Konum: Kanada

MesajTarih: Pts Oca 05, 2009 8:32 pm    Mesaj konusu: Terkedilen çocuklar Alıntıyla Cevap Gönder

Beş günlük bebeği sokağa bıraktılar
Adıyaman'da beş günlük olduğu tahmin edilen kız bebek polis ekipleri tarafından çantaya konulmuş bir şekil sokakta bulundu. Yenisanayi mahallesi 2851 nolu sokakta polis ekipleri tarafından sabaha karşı bulunan bebek polis ekibi tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek2 binasına götürüldü. Normal doğum ile dünyaya geldiği tahmin edilen kız bebeğin zayıf olması ve sarılık hastalığının olduğunun tespit edilmesi üzerine sağlık görevlileri tarafından hemen yoğun bakım servisine alındı. 15.05.2012 ADIYAMAN netgazete

Şüpheli Paketten Bebek Çıktı
10 Temmuz 2009
İzmir'in Ödemiş ilçesinde şüpheli paket ihbarı yapılan çantada terk edilmiş bebek bulundu.
İlişkili HaberlerTüm Haberler
Zor Gün Dostu; KöpekHastanede Bebek SkandalıHer Yıl 500 Bin Hamile Kadın Ölüyor Çocuğunuz Toprak Yiyor Mu? İki Doğum Arası Önemli

Alınan bilgiye göre, Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerine, şüpheli bir paket ihbarı yapıldı. Olay yerine giden asayiş ekipleri bebek çantasında 10 günlük olduğu tahmin edilen bebek buldu. Cinsiyeti kız olan bebek, Ödemiş Devlet Hastanesine götürüldü.

İlk önce Kadın Doğum Hastalıkları servisine getirilen bebek, bir süre hemşireler tarafından bakıldıktan sonra, Çocuk Hastalıkları servisine nakledildi.
aktifhaber

Anne-babasının terk ettiği 4 kardeş, çocuk yuvasına yerleştirildi
05 Ocak 2009
Samsun'da 4 kardeş anne ve babası tarafından terk edildi. Kardeşler, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna (SHÇEK) bağlı çocuk yuvasına yerleştirildi.
Edinilen bilgiye göre, Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde oturan Cevdet A. ve eşi Huriye A'nın evden ayrıldıklarını fark eden komşuları, evde bulunan çocuklar Metin (7), Hasret (4), Aslan (3) ve Derya'nın (2) terk edildiklerini güvenlik güçlerine ihbar etti.
Bunun üzerine olay yerine gelen ekipler, 4 kardeşi evden alarak durumu Cumhuriyet Savcısına bildirdi. İlgililerle yapılan görüşmeler sonucu 4 kardeş, SHÇEK'e bağlı Süleyman Yançotaral Çocuk Yuvası'na teslim edildi.
Bu arada, evi terk eden baba Cevdet A. polis ekiplerince yakalandı. Cevdet A. sorgusunda eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarına bakamayacak durumda olduğunu ifade ettiği öğrenildi. Çocukların annesi Huriye A'ya ulaşmak için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.
Öte yandan, yaklaşık 4 ay önce de Çarşamba ilçesinde biri üç aylık 3 çocuk anne ve babalarınca terk edilmiş olarak bulunmuştu. Daha sonra aileleri bulunan çocuklar, anne ve babasına teslim edilmişti.
netgazete

Anne 3 aylık bebeğini terk etti

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde bir kadın, komşusuna geri döneceğini söyleyerek bir süreliğine bakması için bıraktığı 3 aylık bebeğini terk etti.20 Şubat 2009 15:41

Alınan bilgiye göre, Samiye K. (41) Damlaca Mahallesi'ndeki komşusu Hanım Çıta'ya geri döneceğini söyleyerek bir süreliğine bakması için 3 aylık kızını bıraktı.

Eşinden bir yıldır ayrı olduğu öğrenilen Samiye K'nin bir daha geri dönmemesi üzerine Hanım Çıta, bebeği Şarkışla Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

İsmi henüz konmayan bebeğin Sivas Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ait çocuk yuvasına teslim edildiği, anne Samiye K'nin ise halen arandığı öğrenildi.
haber7

Yağmur altında bulundu, adı "Yağmur" oldu
Ordu'da geçen hafta Gülyalı ilçesinde bir fırının önünde bulunan kız bebeğin Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesindeki bakımı sürüyor. Hastanenin yeni doğum servisinde gözlem altında tutulan bebeğe, hemşireler tarafından yağmurlu bir günde bulunduğu için "Yağmur" adı verildi. 17.03.2010 ORDU netgazete
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    EntellektuelForum Forum Ana Sayfa -> ÇOCUKLAR SAHİPSİZ Tüm zamanlar GMT
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

 
Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © phpBB Group. Hosted by phpBB.BizHat.com


Start Your Own Video Sharing Site

Free Web Hosting | Free Forum Hosting | FlashWebHost.com | Image Hosting | Photo Gallery | FreeMarriage.com

Powered by PhpBBweb.com, setup your forum now!
For Support, visit Forums.BizHat.com